Παραλίες

Παραλία Καραθώνα: Αμμώδης παραλία που βρίσκεται περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Melissaki Villas και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Ναυπλίου. Διαθέτει κρυστάλλινα νερά και μια ποικιλία από beach bar, εστιατόρια και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Παραλία Τολό: Μεγάλη αμμώδης παραλία που βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Melissaki Villas και είναι δημοφιλής προορισμός για οικογένειες. Έχει ρηχά νερά, που την καθιστούν ιδανική για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ, καθώς και μια ποικιλία από ανέσεις όπως beach bar, εστιατόρια και ξαπλώστρες.

Παραλία Αρβανιτιάς: Μια μικρή βοτσαλωτή παραλία βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου και είναι ένα δημοφιλές σημείο για ντόπιους και τουρίστες. Έχει κρυστάλλινα νερά και περιβάλλεται από εντυπωσιακούς βράχους, καθιστώντας την ένα γραφικό και ήρεμο μέρος για κολύμβηση και ηλιοθεραπεία.

Παραλία Κονδύλι: Μια απομονωμένη παραλία που βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Melissaki Villas και είναι ένα ήσυχο καταφύγιο για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα πλήθη. Έχει κρυστάλλινα νερά και περιβάλλεται από εντυπωσιακούς βράχους, καθιστώντας το ένα γραφικό σημείο για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Παραλία Πλάκα: Αυτή η μικρή βοτσαλωτή παραλία βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Melissaki Villas και είναι ένα κρυμμένο στολίδι που συχνά έχει λιγότερο κόσμο από άλλες παραλίες της περιοχής. Έχει κρυστάλλινα νερά και περιβάλλεται από ένα εκπληκτικό τοπίο με ελαιώνες και λόφους.