Ημερήσιες εκδρομές

Επίδαυρος: Σε απόσταση περίπου 30 χλμ. από το Ναύπλιο, η Επίδαυρος φιλοξενεί ένα αρχαίο ελληνικό θέατρο, διάσημο για την ακουστική του. Η τοποθεσία περιλαμβάνει επίσης τα ερείπια ενός ιερού αφιερωμένου στον θεό θεραπευτή Ασκληπιό.

Μυκήνες: Σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από το Ναύπλιο, οι Μυκήνες είναι μια αρχαία ελληνική πόλη που κάποτε ήταν το κέντρο του μυκηναϊκού πολιτισμού. Η τοποθεσία περιλαμβάνει ερείπια ανακτόρου, οχυρώσεις και τάφους.

Μονεμβασιά: Σε απόσταση περίπου 100 χλμ. από το Ναύπλιο, η Μονεμβασιά είναι μια οχυρή πόλη σε ένα μικρό νησί που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω ενός δρόμου. Η πόλη είναι γνωστή για τη μεσαιωνική της αρχιτεκτονική και τα γραφικά σοκάκια της.

Ύδρα: Σε απόσταση περίπου 2 ωρών από το Ναύπλιο με πλοίο, η Ύδρα είναι ένα όμορφο νησί γνωστό για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα κρυστάλλινα νερά και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα. Εναλλακτικά, ένα καραβάκι από το Τολό κάνει ημερήσιες διαδρομές σε Σπέτσες και Ύδρα.

Νεμέα: Σε απόσταση περίπου 35 χλμ. από το Ναύπλιο, η Νεμέα φημίζεται για τους αμπελώνες και την παραγωγή κρασιού. Η τοποθεσία περιλαμβάνει επίσης τα ερείπια ενός αρχαίου ελληνικού σταδίου και ναού αφιερωμένου στον θεό Δία.

Σπέτσες: Σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το Ναύπλιο με πλοίο, οι Σπέτσες είναι ένα γραφικό νησί γνωστό για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική, τα πευκοδάση και τα κρυστάλλινα νερά τους. Εναλλακτικά, ένα καραβάκι από το Τολό κάνει ημερήσιες διαδρομές σε Σπέτσες και Ύδρα.

Βυτίνα: Σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το Ναύπλιο με το αυτοκίνητο, είναι ένα ορεινό χωριό που θεωρείται παραδοσιακός οικισμός.

Πύλος: Σε απόσταση περίπου 2 ωρών από το Ναύπλιο με το αυτοκίνητο, ιστορικά γνωστό και ως Ναβαρίνο, βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους μυκηναϊκούς οικισμούς. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα διατηρημένα και καλύτερα ανασκαμμένα από τα μεγάλα ανάκτορα.